Diensten

Amii design helpt u vanaf het eerste idee tot aan het grafisch ontwerp en de uiteindelijke uitvoering van uw communicatie. Want bij Amii design komen techniek en design samen.


Website

Amii design ontwerpt graag een nieuwe en unieke website, compleet met professionele beelden en teksten; helemaal in stijl en voor u op maat gemaakt.

RESPONSIVE Design

Simpel gezegd passen responsive websites zich aan naar de beeldscherm resolutie die een bezoeker van de website gebruikt.

Webshop

Wij brengen samen met u de doelstellingen in kaart en vertalen die naar internet. Daarbij staan vormgeving, kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksgemak voorop.


Website beheer

Wilt u geen omkijken meer hebben naar uw webredactie en de optimalisatie van uw site, dan kan het raadzaam zijn om uw website beheer uit te besteden.

Logo ontwerp

Het logo wordt in samenspraak met u ontworpen. U bent er van schets tot eindrealisatie bij betrokken. Zo bent u verzekerd van een logo waar u tevreden mee bent voor een zeer aantrekkelijke prijs.

DIGITALE NIEUWSBRIEF

Amii design verzorgt uw nieuwsbrieven met behulp van Mailchimp, een compleet en betaalbaar pakket voor het beheer van uw nieuwsbrieven en e-maillijsten